Скопје
0%

Браво!

Скопје повторно радост е! Зелено, хумано, и прекрасно место за живот за сите. Но, ова не е само бајка.

Запознај ги подетално кандидатите на Зелен Хуман Град за советници на Град Скопје, и кандидатката за градоначалник на Скопје. Докажани долгогодишни активисти и волонтери, што оваа игра можат да ја претворат во реалност.

Запознај ги ЗХГ Сподели на Facebook Сподели на Twitter

ГЛАСАЈ
Моќ: