< сите седници

Седница #6 вонредна

Датум: 08/02/2023 13:00 Видеоснимка: Линк
Важно: Сите твои коментари/забелешки/предлози по овие точки кои сметаш дека е важно да се презентираат на самата седница, задолжително прати ги на мејл [email protected] за да се осигураме дека нема да пропуштиме нешто.

✅ Усвоена точка 1
Предлог-одлука за давање помош на настраданите од катастрофалниот земјотрес во Република Турција и Сириската Арапска Република

ЗХГ: ✅ За
Документи: