Најави се за да гласаш
3
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Како до полесно паркирање пред се на резиденти и времени посетители. Бидејќи во некои општини најкарактеристично општина Центар има доста паркинзи под надлежност на градот на кои места нема можност за повластени карти за резиденталните жители.

Решение:

Решението на проблемот е со спојување на ПОЦ и останатите претрпијатија за управување со паркизни во едно. Со што резиденталните жители ќе имаат повеќе можност за паркинг.

Резултат:

Жителите на Скопје, особено општина Центар полесно ќе дојдат до паркинг место, поблиску до својот дом. Полесна комуникација со надзорниот одгар на паркинзите.


Општина
Град Скопје

Категорија
Улици и патишта


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари