Најави се за да гласаш
60
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Изградба на згради кои предизвикуваат излизгување на земјиште, попуштање на потпорни ѕидови, прекин на проток на воздух, едноставно гушење на населбата.

Решение:

Да се забрани изградба на згради! Веднаш. Сега има две кои веќе влијаат на воздухот во населбата, а напорите да се изградат уште над сите куќи само ќе направи да е потешко и потешко за живеење. И самите луќи се веќе една во друга влезени со ширина.

Резултат:

ќе се намали опасноста од распукување на улиците и потпорните ѕидови на Водно и излигување на земјиштето како што веќе се случи неколку пати. Куќи се во опасност. Не се зезајте!


Општина
Општина Кисела Вода

Категорија
Животна средина


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари