Најави се за да гласаш
70
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Недостигот на адреналински паркови од овој тип претставува проблем со кој се соочуваат сите оние кои го практикуваат овој спорт.

Решение:

Изградба на паркур парк според европски стандарди со цел побезбедно вежбање и запознавање на младите со спортот.

Резултат:

Поголема физичка активност кај помладата популација. Запознавање на нов вид на спорт во Македонија кој во светот е атрактивен, но кај нас се уште не е доволно познат бидејќи недостигаат безбедни места за тренирање.


Општина
Општина Карпош

Категорија
Урбанизам


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари


1
Христијан Митевски 14/05/2021 22:33

Top

3
Ivan Nedelkovski 13/05/2021 23:14

Топ идеја

3
Тимо Теј 13/05/2021 23:06

Јас сум премногу дебел за да го правам ова, ама одлична идеја. Само напред за паркур групата :)