Најави се за да гласаш
44
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Матка е најпосетена дестинација во градот од страна на туристите и е потребно итно подобрување на инфраструктурата во тој дел од градот.

Решение:

Реконструкција на главниот пат и да се изгради велосипедска патека, да се изгради катна гаража и да се вове забрана за користење на автомибили од паркингот до хидроцентралата.

Резултат:

Матка да стане главно реакреативно место на Скопјани како и привлекување на нови туристи и на истите да им ср остави добар впечаток.


Општина
Град Скопје

Категорија
Животна средина


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари