Најави се за да гласаш
36
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Решавање на секојдневниот хаос и застој на булеварот Киро Глигоров(кај бриколаж). Забрана з движење на тешки товарни возила

Решение:

Изградба на нова делница која би почнувала од кај охис, преку горно лисиче до изградба на нов мост преку вардар(кај железничкиот мост) па преку хиподром директно на автопат..

Резултат:

Истата делница би служела и како сервисна по која би се движеле сите камиони кој сообраќаат од цементара и индустриката зона драчево.. Со тоа би се решил хаосот и застојот настанат од камиони и автомобили кој се упатуваат кон автопатот Скопје-Велес


Општина
Град Скопје

Категорија
Улици и патишта


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари