Најави се за да гласаш
78
гласa да

0
гласa не
Проблем:

Дебар маало е најурбаниот дел од градот но е целосно бетонизирано. Позади министерството за култура има преубав заграден парк кој никој не го користи.

Решение:

Со минимални средства паркот да биде отворен и да можат жителите на градот да го користат. Неопходно е само да се тргне оградата и паркот да биде достапен за сите.

Резултат:

Еден нов парк кој е насушна потреба во секоја населба, особено во Центар, со дополнително уредување ќе допринесе за разубавување на овој дел и зелена површина која постои а не им е во функција на граѓаните.


Општина
Општина Центар

Категорија
Урбанизам


Статус
Изгласан на МојГрад
Поднесен до совет
Прифатен од совет

Коментари